+36 99 317-639 Időpontkérés

All-on-4™ implantáció

Ez az eljárás a lehető legkevesebb implantátum felhasználásával, nagymértékben lerövidített gyógyulási idő mellett biztosítja az új fogsor elkészítését.

A kivehető műfogsor, minden hátrányával és nehézségével és piciny előnyével mára már a múlté!

Legyen Önnek is rögzített fogpótlása (hídja),  állcsontonként csupán 4 implantátummal mindösszesen akár 1 nap alatt!Az All-on-4 egy olyan eljárás, amely a teljes foghiány pótlására alkalmas 4 implantátum segítségével.

Az All-on-4™ technológiát az innovatív fogbeültetési megoldások egyik világvezető cége, a Nobel Biocare alkotta meg Önnek.

1, Implantációs konzultáció, kezelési terv elkészítése.

A fogászati kezelések megkezdése előtt minden esetben szükséges egy előzetes konzultáció, ahol az implantációval foglalkozó szakorvosunk megvizsgálja önt, hogy az Ön esetében alkalmazható-e az All-on-4™ technológia.

CT felvétel készítünk, kezelési tervet állítunk össze melyröl kap egy irásos ajánlatot. Nálunk ingyenesen elérhető a konzultáció.

2, Implantáció, rögzített ideiglenes fogsor felhelyezése: 

A műtéti bevatakozás napján állcsontonként 4 implantátum kerül behelyezésre, amelyek az állcsontra kerülő úgynevezett körhíd tartópillérei lesznek.

 

Smile Dentál Studió Sopron a röntgen valamint kis és nagy térfogatú 3D CT felvételek készítését helybel készíti el. A panoráma röntgenek esetében olyan képminőséget kínál a Smile Dentál Studió, amely nagyítás esetén akár a periapicalis felvételeket is helyettesítheti bizonyos esetekben. (Periapicalis röntgenfelvétel: Ezt a típust készítik a leggyakrabban. Használjuk kontrollnak, gyökérkezelés során munkahossz meghatározására, egyszeres fogeltávolítások esetén kontrollra, valamint a gyökércsúcs vizsgálatára cysta, granuloma vizsgálatára is.)

Tovább a kategóriában: « Cirkon-kerámia korona Nobel Biocare »