+36 99 317-639 Időpontkérés

A kezeléseket mindig megelőzi egyingyenes kezelési terv felállítása, illetve elkészítése mely az árajánlatot is tartalmazza. Ez az első vizsgálat most januári akciónk keretében térítésmentes. Töltse ki űrlapunkat és kollégáink hamarossan keresni fgoják önt! Azonnali információkérés: +36 99 317-639.

Fogászati implantátum

A fogászati implantátum egy mesterségesen kialakított, speciális titániumcsavar amit az állkapocscsontba fúrva a fog gyökerét helyettesítjük, majd erre kerül a fogpótlás.

Bővebben...

Cirkon-kerámia korona

Tökéletesen élethű cirkon korona, teljesen allergiamentes, tartós, esztétikus és természetes hatást kelt. A mai legmodernebb elérhető technológia!

Bővebben...

All-on-4™ implantáció

Ez az eljárás a lehető legkevesebb implantátum felhasználásával, nagymértékben lerövidített gyógyulási idő mellett biztosítja az új fogsor elkészítését.

Bővebben...

Nobel Biocare

A legmagasabb minőségnek megfelelő fogászati implantátumok közül a legnevesebb svéd műgyökér a Nobel Biocare, melyet mi is használunk!

Bővebben...

A fog implantátum menete

Hogyan működik? Ki kaphat és ki nem? Mennyibe kerül és mennyi idő alatt készül el az implantációs fogpótlás? Fog implantátum beültetés lépésről lépésre..

Bővebben...

Ki kaphat fogimplantátumot?

Vannak amikor nem kerülhet sor fogászati implantációra, ilyen pl a növekedésben lévő gyermekek, felnőtteknél a súlyos szívbetegség és a magas vérnyomás, cukor betegség.

Bővebben...

Csont- és ínypótló eljárások

Van amikor az előzetes vizsgálatok azt mutatják, hogy a behelyezendő implantátum számára nem áll rendelkezésre megfelelő mennyiségű csont-, illetve ínyszövet. Ilyenkor ezt pótolni kell.
Bővebben...