+36 99 317-639 Időpontkérés

Smile Dentál Studió - Fogászat Sopron

Fogtömés

A fogtömés a lyukas fogak ellátására, megóvására szolgál. A kezelés fájdalommentes, érzéstelenítésben történik minőségi alapanyagokkal.

Bővebben...

Foghúzás

Amikor nincs más megoldás és a fogat el kell távolítani (extractio)! Fájdalommentes fogászat Smile Dentál Stúdió Sopron! (destruktiv szájsebészeti műtét)

Bővebben...

Fogkő eltávolítás

A fogkő (latinul: depuratio, calculus) eltávolítása elsősorban nem esztétikai kérdés, mert az általa okozott betegségek akár fogvesztést is okozhatnak Önnek. (még a kivehető fogsorok felszínén is megtapad)

Bővebben...

Gyökérkezelés

A gyökérkezelés célja, hogy a legtöbbször fogszuvasodás miatt kialakult fertőzés megszűntetésével lehetővé tegye az ép fogak, valamint a foggyökér, a fog funkciójának és esztétikájának helyreállítását.

Bővebben...

Fogpótlás

A fogpótlás akkor van szükség, amikor a páciens fogának egy darabja, vagy az egész fog, fogak (fogsor) hiányzik. A Smile Dentál Stúdió Sopron több fajta fogpótlási lehetősséggel, megoldással várja önt!

Bővebben...

Fogbeültetés

A fogbeültetés azaz az implantáció a legmodernebb megoldás (a most elérhető megoldások szerint) fogpótlás esetén akár egyetlen fog vagy komplett fogsor pótlása esetében is!

Bővebben...

Éber altatás

Az éberalatatás módszer lényege, hogy nyugtatószerekkel kikapcsoljuk a feszültség, ill. félelemérzést. A beavatkozás közben Ön képes kommunikálni orvosaival, a kellemetlenségek egyáltalán nem zavarják.

Bővebben...

Fogszabályozás

A saját fogak szabályozása, azaz a fogszabályozás kíméletes, költségkímélőbb eljárás mint a helyettesítő fogpótlások készítése vagy a fogtorlódások miatt kialakult szuvasodások kezelése.

Bővebben...